Σε λίγες μέρες το Living Postcards θα υποδεχθεί στο αγαπημένο Orange Grove νέες επιχειρηματίες που έκαναν το δικό τους όραμα πράξη.
Θα είναι μαζί μας να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες επιτυχίας , τα δικά τους tips που είναι σίγουρο πώς θα μας εμπνεύσουν.
H μεγαλύτερη γιορτή της Αθήνας για την επιχειρηματικότητα.
Stay tuned.

Το Startup Safary Athens πραγματοποιείται ήδη με επιτυχία στο Βερολίνο, από όπου και ξεκίνησε, και 7 ακόμη ευρωπαϊκές πόλεις. Η Αθήνα το πρώτο διεθνές franchise που υιοθέτησε το θεσμό αυτό απο το 2014 και διοργανώνει το μεγαλύτερο σε προσέλευση event στην Ευρώπη, μετά το Βερολίνο.
Η εκδήλωση αποτελεί και φέτος μέρος της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας ενώ για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον και η στήριξη των φορέων και των πρωτοβουλιών στήριξης της επιχειρηματικότητας είναι μεγάλη. Ηδη έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους και αναμένονται τα προγράμματα τους το: The Egg-Corallia, Found.ation, Orange Grove, ΘΕΑ, ASHOKA, η AEPHORIA, το incubator-accelerator VIVA Nest, The People’s Trust, The Cube, (ΤΟΓΜΕ) Τομεάς Ανάπτυξης Γυναικών Μανατζερ της ΕΕΔΕ, η πλατφόρμα Living Postcards, Η ανθρωποκεντρική εκπαίδευση της JMK με τον Γιάννη Καλογεράκη, η εταιρία YOLENIS η οποία ετοιμάζει σειρά δράσεων στο νέο της χώρο στο Κολωνάκι και πολλοί άλλοι που θα ανακοινωθούν τις επομενες ημέρες καθώς το πρόγραμμα ειναι δυναμικό και διαμορφώνεται αυτή την στιγμή.
We can't wait!

Διοργάνωση / Στρατηγικοί Συνεργάτες Startup Safary 2015

Το startup safary διοργανώνεται με επιτυχία στο Βερολίνο και σήμερα σε άλλες επτά χωρες, από το 2013 και η Αθήνα- με brand ambassador τον Βασίλη Μπαρτζώκα- ήταν ο πρώτος διεθνής προορισμός. Τις αυξημένες απαιτήσεις της παραγωγής και την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης κάλυψε το event agency YARD, την στρατηγική στα social media οργάνωσε και εκτέλεσε η εταιρεία Generation Y , την οπτική επικοινωνία επιμελήθηκαν οι designers του δημιουργικού γραφείου Spir.to, η υποστήριξη του site έγινε απο την εταιρία Symvo, guest curator ήταν ο CEO της Tripsta Phillip Brinkmann ενώ τις δημόσιες σχέσεις είχε αναλάβει η εταιρεία Σ.Γ.Τσομώκος.